CALOR FOR ELITE MODEL LOOK

Calor en Elite Model Look hebben samen het schoonheidsmerk Calor for Elite Model Look gecreëerd. Een terugblik op de 10-jarige samenwerking

Wedstrijd Elite Model Look

Elite Model Look is de meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd. De wedstrijd bestaat al meer dan 30 jaar en zorgt ervoor dat jaarlijks duizenden jonge vrouwen, en sinds kort ook mannen, van alle landen toegang krijgen tot de modewereld en model kunnen worden.

De wedstrijd brengt elke carrière in een stroomversnelling en heeft meerdere grote namen naar de internationale top gelanceerd, zoals Cindy Crawford, Stéphanie Seymour, Gisèle Bundchen of Sigrid Agren!

Jaarlijks worden er in zo'n 50 landen meer dan 800 castings georganiseerd om de nationale winnaars aan te duiden die hun land zullen vertegenwoordigen op de prestigieuze internationale finale. De hoofdprijs? Een contract van drie jaar bij de Elite-groep!

Calor for Elite Model Look

Calor staat bekend als hét topmerk voor schoonheidsproducten en is dan ook al meer dan 10 jaar de vanzelfsprekende partner van de wedstrijd Elite Model Look.

Daarom heeft Calor een heel assortiment producten ontworpen, onder het merk Calor for Elite Model Look, die op verschillende momenten van de wedstrijd gebruikt worden om het haar van de kandidaat-modellen te doen.

In het kader van deze samenwerking neemt Calor for Elite Model Look ook deel aan shootings en aan het uitwerken van tutorialvideo's met de modellen, die deze producten mogen gebruiken.

Calor for Elite Model Look