Tweeny NI5010C0

Tweeny NI5010C0
Maakt het dagelijkse leven gemakkelijker: strijken of stomen op jouw manier

Een nieuwe strijkervaring

Tweeny is een 2-in-1-apparaat dat zowel een stoomstrijkijzer als een kledingstomer is. Als stoomstrijkijzer levert het perfecte resultaten, zelfs bij de dikste kleding en als kledingstomer verwijdert het de kreukels zelfs uit de meest delicate en elegante stoffen. Aangezien instellingen niet nodig zijn, kan door zijn eenvoud iedereen in huis het gebruiken!

Referentie : NI5010C0

129,99 €1 EUR 129.99
1. Adviesprijs, geen minimum of verplichte prijs. Inclusief verwijderingsbijdrage.
Productvoordelen

STOOMSTRIJKIJZER: Een nieuwe strijkervaring voor het hele gezin

De Tweeny stoomgenerator is uw nieuwe 2-in-1-apparaat dat u op een innovatieve en uiterst comfortabele manier laat stomen en strijken. Lange horizontale strijkbeurten of verticaal de laatste details afwerken: zorg voor uw kleding zoals u het wilt met één enkel apparaat. Dankzij de OptiSteam-technologie krijgen kreukels geen kans en de perfecte glijbewegingen van de keramische strijkzool verwijderen samen met de geconcentreerde stoomstoot meteen elk rimpeltje. En met de Smart-technologie hoeft u de stoom of de temperatuur niet meer in te stellen: die worden perfect aangepast aan al uw kleding. Tweeny kunt u op elke stof gebruiken, van de dikste tot de meest delicate. Tweeny - de slimme manier van strijken!

* Vergeleken met het Calor/Tefal FV3910 strijkijzer – Gewichtstest volgens IEC 60311

* vergeleken met een standaard stoomstrijkijzer Calor FV3910 - Kwaliteitsstrijktest door een extern laboratorium - Frankrijk 2016 - ** Vergeleken met een standaard stoomstrijkijzer Calor FV3910 - Gewicht volgens IEC 60311 norm - *** Met water van gemiddelde hardheid

Technische specificaties / vergelijking
Vermogen 1500  W
Opwarmtijd 40  s
Zuiveren    
Capaciteit waterreservoir 0.4  L
Capaciteit waterreservoir 400  ml
Waterreservoir Uitneembaar  
Automatische uitschakeling Ja  
Lengte netsnoer 1,9  m
Autonomie 60  min
Aan/uit-schakelaar Handbediening  
Indicator "stoom gereed"    
Indicatielampje ontkalken    
Kleuren Blauw en marine  
Duurzaamheid strijkzool / krasbestendigheid ****  
Glijvermogen strijkzool ****  

Documentatie

FAQ
De eerste keer dat u uw toestel gebruikt, en ook telkens als u het antikalkpatroon vervangt, moet u het waterreservoir vullen. Ga daarvoor als volgt tewerk:
- Houd de aan-uitschakelaar vijf seconden lang ingedrukt. De pomp zal zich klaarmaken om het waterreservoir te vullen.
- Wacht 1 min en 40 s terwijl het controlelampje flikkert (maak u geen zorgen om het geluid dat de pomp maakt tijdens dit proces; druk niet op de stoomknop).
- Wanneer het controlelampje blijft branden, is het toestel klaar voor gebruik.
Telkens u het antikalkpatroon moet inbrengen of eruit halen, moet u het waterreservoir van uw toestel verwijderen.

Wanneer u het patroon vervangt, vergeet dan niet om de twee (rode) doppen eraf te halen. We raden u aan om dit te doen wanneer het toestel afgekoeld is en wanneer de stekker niet in het stopcontact steekt.
Volg de procedure om het waterreservoir te vullen.
Gebruik uw toestel niet. Om gevaar te vermijden, laat u die best vervangen door een erkend herstelcentrum.
Controleer of u de antikalkcartridge correct hebt geplaatst. Zorg ervoor dat u de twee rode afdichtingen op de cartridge hebt verwijderd voor het plaatsen.
Als uw toestel weinig of geen stoom produceert, controleer dan het volgende:
- Hebt u de startprocedure (eerste gebruik) correct gevolgd zoals beschreven in de handleiding?
- U hebt het waterreservoir tijdens het gebruik volledig leeg laten komen. Om de pomp van uw toestel te herstarten, houdt u de stoomknop (trigger) ingedrukt om nogmaals stoom te produceren.
- Als u net uw antikalkpatroon hebt vervangen, volg dan de procedure om stoom aan te zuigen voor de pomp om het waterreservoir te vullen.
- Controleer of de rode doppen op uw antikalkpatroon correct verwijderd zijn. Als ze niet verwijderd zijn tijdens het plaatsen, komen ze mogelijk vast te zitten in de watertoevoeropening van uw toestel. Verwijder ze gewoon met een pincet.

Als uw toestel daarna nog steeds geen stoom produceert, raadpleeg dan de handleiding of neem contact op met onze klantendienst.
We raden u aan om uw toestel te gebruiken met de tip van de zoolplaat naar boven gericht en om de stoomknop niet ingedrukt te houden.

De eerst keer dat u uw toestel gebruikt, merkt u mogelijk dat er wat water, rook of een geur via de zoolplaat ontsnapt. Dit heeft te maken met het productieproces en heeft geen gevolgen voor u, uw toestel of uw stoffen. Dit verdwijnt nadat u het toestel een paar keer gebruikt hebt.

Zorg ervoor dat u uw toestel niet automatisch in de modus ‘Eerste keer opstarten’ of ‘Opstarten na vervanging antikalkpatroon’ zet (houd de aan-uitschakelaar vijf seconden lang ingedrukt). Deze modus mag enkel gebruikt worden tijdens het eerste gebruik of nadat u het antikalkpatroon vervangen hebt. Voor alle andere keren schakelt u het toestel in en drukt u correct op de aan-uitschakelaar.

Als er daarna nog steeds water uit uw toestel spuit, raadpleeg dan de handleiding of neem contact op met onze klantendienst.
De levensduur van het antikalkpatroon is bijna verlopen; het patroon dient vervangen te worden. Zodra het patroon is vervangen, volgt u de procedure om de pomp stoom te laten aanzuigen.
Wanneer het antikalkcontrolelampje blijft branden, moet het antikalkpatroon onmiddellijk vervangen worden. Als het antikalkpatroon niet vervangen wordt, wordt het toestel automatisch uitgeschakeld.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.