Spa Sensation Epileerapparaat

Spa Sensation Epileerapparaat
Het ultieme beautytool - van top tot teen!

Niet alleen maar een epileerapparaat, de Spa Sensation tovert zich om tot een alles-in-een, multifunctioneel beautytool dankzij een breed assortiment aan slimme accessoires. De Skin Respect Technology combineert efficiënt ontharen en innovatieve technologie met respect voor de huid, voor een perfect gladde huid en minder ongewenste irritatie. Het apparaat kan onder water gebruikt worden voor meer ontspanning en bevat een exclusieve zachte kop die de huid respecteert, zodat haartjes verwijderen met deze epilator telkens weer een comfortabele ervaring wordt.

Referentie : EP9480C0

139,99 €1 EUR 139.99
1. Adviesprijs, geen minimum of verplichte prijs. Inclusief verwijderingsbijdrage.
Productvoordelen

Spa Sensation multifunctioneel epileerapparaat en beautytool: Kom van top tot teen stralend voor de dag!

Kom van top tot teen stralend voor de dag met het Spa Sensation epileerapparaat voor vrouwen en multifunctioneel beautytool. Met een breed assortiment van slimme accessoires voor het hele lichaam, biedt de Spa Sensation een compleet beautyritueel in één enkele tool. Voor een ontharing met plezier, dankzij de hogeprecisietechnologie van de pincetten met respect voor de huid, verwijdert Skin Respect zelfs de kortste haartjes (0,5 mm) snel en nauwkeurig. En tegelijkertijd een groot actief epileeroppervlak, een technologie met een rondingensensor die zich in elke positie aan alle lichaamsrondingen aanpast en precisielicht voor een maximale doeltreffendheid, ongeacht de gehouden positie en zelfs voor de fijnste haartjes. De zachte kop glijdt beter over de huid terwijl de huidontspanningsrol en het massagesysteem tijdens het epileren een kalmerende invloed hebben op de huid, voor een aangename ervaring. Het resultaat is minder irritatie en minder zichtbare schade. En ook kan de Spa Sensation epileermachine in bad of onder de douche gebruikt worden, voor een spa- en wellnesservaring in uw eigen badkamer!

Technische specificaties / vergelijking
PRESTATIES
Geavanceerde micro-contacttechnologie    
Uiterst precies epileren <0,5 mm    
Draaibare kop    
Groot actief oppervlak    
Haargeleidesysteem    
Technologie kop Huid respect  
Rondingensensor    
Efficiëntie bij hantering in eender welke hoek    
COMFORTABEL GEBRUIK
Massagesysteem    
Dermatologisch geteste pincetten    
Skin Respect-technologie    
Zacht glijoppervlak    
Huidontspanningsrol    
Dermo protect - optimale draaisnelheid    
Hygiënische roestvrijstalen pincetten    
Hypoallergenic silver ions coating    
Zachte werking    
ACCESSOIRES/TOEBEHOREN
Scheerkop    
Hydromassagekop    
Bikinikammetje (3 mm)    
Body-peelingborstel    
Borstel    
Hoes    
Sensitive areas depilation head    
Pedicurerol voor extra peeling    
Verzachtende pedicurerol    
Face depilation attachment    
Manicure attachment    
Facial cleansing brush    
GEBRUIKSGEMAK
Lichaamsdelen Benen, lichaam en gezicht  
Nat en droog gebruik    
Verlichting    
Afneembare kop    
Wasbare kop    
Gebruik zonder snoer    
Oplaadindicator (indien van toepassing)    
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Stroombron Oplaadbaar  
Netspanning 220-240  V
Batterijtype Lithium-ion  

Exclusieve aanbiedingen bekijken van de accessoireshop

Documentatie

FAQ
De oksel is een delicate zone om te ontharen, omdat de huid er dun en gevoelig is (vaak verschijnen er rode vlekjes na het ontharen) en omdat de epilatorkop er moeilijk bij kan. Hoewel het gemakkelijk is om de epilatorkop over uw been te bewegen, gaat dat bij uw oksel veel moeilijker. Het betreft immers een hol oppervlak en soms is het nodig om het epileertoestel tegen de huid te drukken voor een goed resultaat.

Op de tekeningen hieronder tonen wij u de bewegingen die u moet maken om uw oksels zonder ongemak te ontharen.

Vergeet niet om het toebehoren voor 'gevoelige zones' dat u op de epilatorkop kunt vastklikken, te gebruiken om uw oksels te ontharen.

Nee, het apparaat mag niet op het gezicht worden gebruikt.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Een Categorie I-toestel moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-toestel hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Vermijd zon en/of water vlak na een epileersessie omdat de huid dan heel gevoelig is. Als u van plan bent te epileren, blijf daarvoor dan uit de zon of het water om de huid niet te gevoelig te maken.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.