SIGNATURE PRO AC

SIGNATURE PRO AC

SNEL EN PROFESSIONEEL STIJLEN MET KWALITEIT

Signature Pro AC haardroger levert resultaten van professionele kwaliteit en geeft het haar een ultieme glans. Deze krachtige haardroger heeft een duurzame AC motor met een krachtige luchtsnelheid tot 100 km/uur voor perfect droogblazen met uitstekende glans.

Referentie : CV7833C0

39,99 €1 EUR 39.99
1. Adviesprijs, geen minimum of verplichte prijs. Inclusief verwijderingsbijdrage.

ROWENTA SIGNATURE PRO AC HAARDROGER: ULTIEME GLANS EN DUURZAME PRESTATIES

Signature Pro AC haardroger biedt uitstekende prestaties voor professionele resultaten met ultieme glans. Deze hoogwaardige föhn stoot miljoenen ionen uit om watermoleculen te concentreren op het haar, waardoor de statische elektriciteit en het kroezen wordt verminderd en het haar weer glad en doorkambaar wordt, met een stralende glans. Een professionele AC motor garandeert duurzaamheid en een lange levensduur terwijl een krachtige luchtsnelheid tot 100 km/u efficiënte resultaten levert. Uitgevoerd met een 6 mm concentrator voor extra precisie en een verspreider om natuurlijk volume op krullend haar te krijgen. De Signature Pro AC biedt een grote verscheidenheid aan stylingmogelijkheden. Instelbare droogstanden voor een perfect resultaat, met de finishing touch van een koude luchtstoot om de styling langdurig te fixeren.

Technische specificaties / vergelijking
Vermogen 2100  W
Luchtsnelheid (km/u) 100  
Snelheids- / temperatuurinstellingen 6  
Koude luchtstoot    
Blaasmond 1  
Diffusor    
Type diffusor Statisch  
Afmetingen blaasmond 9  mm
Ionengenerator    
Afneembaar raster    
Motortype AC  
Ophangoog    
Netspanning 220-240  V
Kleuren BLACK & BLUE  

Documentatie

FAQ
Gebruik de hoogste luchtstand om het haar te drogen; dit gaat sneller. Gebruik voor het stylen van uw haar een lagere stand om te voorkomen dat uw haren in de war raken.
Richt de luchtstroom naar het gedeelte van het haar dat je wilt stylen (met hoge temperatuur) en activeer vervolgens de koude luchtstoot voor snelle afkoeling. Dankzij deze overgang tussen temperaturen kun je je haar efficiënter in model brengen.
Met de blaasmond kun je een specifiek gedeelte van je haar drogen. Gebruik het opzetstuk van de blaasmond om de warme luchtstroom te richten op het haar dat je wilt drogen.
De diffusor zorgt voor meer volume in je haar.
Deze functie selecteert automatisch het perfecte evenwicht tussen temperatuur en luchtsnelheid om te vermijden dat je haar uitdroogt.
Deze functie schakelt de haardroger automatisch uit wanneer hij niet meer in beweging is en schakelt hem weer in zodra je hem weer gebruikt.
Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Haardrogers hebben heel weinig onderhoud nodig. Maak ze schoon met de desbetreffende accessoires of een licht bevochtigde doek. Verwijder haar of andere dingen die in het beschermingsrooster achteraan vastzitten. Reinig uw toestel nooit met alcohol of door het volledig in water onder te dompelen. (Denk eraan altijd eerst de stekker uit het stopcontact te trekken.)
Dit is volkomen normaal. Een beveiligingssysteem schakelt het apparaat automatisch uit in geval van oververhitting (omdat er bijvoorbeeld haar of vuil in het rooster aan de achterzijde zit). Wacht tot je haardroger is afgekoeld (20 minuten).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Met de knop voor koude lucht (afhankelijk van het model) kun je het haar beter in model brengen en het fixeren.
Als je haardroger over deze functie beschikt, maak er dan gebruik van in combinatie met de diffusor met beweeglijke pinnen. Hierdoor krijgt je haar van de wortels tot de puntjes meer volume.
Een Categorie I-toestel moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-toestel hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.