Smart technology: Gebruiksaanwijzing

Ontdek de adviezen van onze experts


pro express totalDe juiste temperatuur kiezen voor uw favoriete top, uw jeans perfect ontkreuken, druppels op uw zomerjurk voorkomen ... En als een nieuwe generatie stoomcentrales aan al deze eisen voldoet? Naast de intelligente telefoons zijn er nu ook intelligente stoomcentrales! Strijkintuïtief met de Smart Technology van Calor: instellen in één "klik", bijzonder eenvoudige bediening en onmiddellijk gebruiksklaar. Of u voor het eerst strijkt of een expert bent, er is een stoomcentrale Smart Technology voor iedereen! 
SMART TECHNOLOGY : CALOR VINDT STOOMCENTRALES UIT DIE UW LEVEN VEREENVOUDIGEN

WIST U DAT?

Perfect strijken doet u in 2 belangrijke stappen:

* 1. De stoom bevochtigt en ontspant de vezels, om te beginnen met het ontkreuken van de stof

* 2. De warme zool van het strijkijzer droogt de vezels en maakt ze glad.

Tip: vouw uw was niet meteen na het strijken op, zo voorkomt u vouwen!

 

Smart TechnologyU droomde ervan? Calor heeft het gedaan! In één klik heeft u de juiste combinatie warmte-stoom en u kunt uw was strijken zonder u verder iets af te vragen! Met de Smart Technology biedt Calor een serie stoomcentrales die resoluut vernieuwend en intuïtief zijn.

 

 

 

EXPRESS EASY CONTROL : EENVOUD BOVEN ALLES

Express Easy Control« Mijn was sorteren? Nooit! »

Uw prioriteit tijdens het strijken, is om uw favoriete top niet te laten verbranden ... Geen stress: de Smart Technology vervult uw wensen met de stoomcentrale  Express Easy Control. Het principe? Eén enkel programma bij het inschakelen, voor een constante warmte die voor al uw stoffen geschikt is. Eén klik en u heeft extra stoom, voor eenvoudig, snel strijken zonder gevaar voor verbranden, zonder instellen. Dat is 100% doeltreffend en onbezorgd strijken!

 

PRO EXPRESS® TOTAL AUTO CONTROL : EEN EN AL VERLEIDING

OPTIMAAL GLIJDEN?

Met de Autoclean©-zool van de stoomcentrales PRO EXPRESS TOTAL AUTO CONTROL vergemakkelijkt u het onderhoud van uw strijkijzer, zodat u nog meer tijd bespaart!

 

Pro Express Total Auto Control
"Strijken, ik? Snel EN goed! "

De was van het hele gezin in een handomdraai gestreken, gevouwen en opgeborgen? Dat kan! Dankzij de Smart Technology is de centrale Pro Express® Total Auto Control het toppunt van doeltreffendheid! Fijne was, gewone was of jeans: dankzij de 3 voorinstellingen strijkt u uw hele strijkmand in een oogwenk. En waarom zou u niet kiezen voor het beste voor uw gezin?

 

DE PLUSPUNTEN VAN DE NIEUWE GENERATIE STOOMCENTRALES

DE STRIJD TEGEN KALK?

De centrales die zijn uitgerust met de Smart Technology hebben een antikalkverzamelaar die de levensduur van uw centrale verlengt en het onderhoud van de bak vereenvoudigt!

 
  • Opbergvak voor het snoer: voor ruimtewinst.
  • De veiligheidsbeugel: om vallen te voorkomen.

 

 

Nederlands