Epileergids

Ontdek de adviezen van onze experts

De epileergids

Ontdek de tips en trucs van Calor voor een perfecte epilatie, in alle omstandigheden!

Het elektrisch epileerapparaat, welke voordelen?

Het elektrisch epileerapparaat geeft hetzelfde resultaat als was, want het haar wordt uitgetrokken en dat verzekert een langdurig resultaat. Het epileerapparaat kunt u overal meenemen, is praktisch en gemakkelijk. U kunt het thuis en overal gebruiken, snel en zonder voorbereiding. Het gevoel van het uittrekken, dat sommige vrouwen soms als onaangenaam ervaren, verzacht merkelijk met de tijd, want de haren die terug groeien zijn veel fijner en minder talrijk. Maar Calor heeft ook verschillende ingenieuze en zeer efficiënte systemen ontwikkeld om het onaangenaam gevoel te verzachten: het blazen van frisse lucht, massage, gebruik in water…

Nog een voordeel dat zeer gewaardeerd wordt, is dat het epileerapparaat kan gebruikt worden voor zeer kort haar, vanaf 0,5 mm. Het laat dus toe om bij te werken, zo vaak als nodig is. Zoals om naar het strand te gaan of de nieuwe minirok aan te trekken, wanneer het ons zint!

Lifestyle

Voor welke zones?

 • De volledige benen Begin altijd bij de enkels
  en gebruik het apparaat van onder naar boven.
 • De oksels Denk eraan de huid aan te spannen met één hand.
  U kunt het epileerapparaat op intermediaire snelheid zetten voor de meest gevoielige zones.
 • De bikinilijn Begin met kleine zones, aan de buitenzijde. Houd een hand op uw huid om ze op
  te spannen.

Welk epileerapparaat voor welke toepassing?

Welke tips?

 • Gebruik het epileerapparaat 's avonds, na de douche of het bad. Eventuele rode vlekken zullen 's anderendaags verdwenen zijn.
 • Doe de avond voordien een peeling. Herhaalde epilatieen verzwakken het haar dat soms onderhuids teruggroeit omdat het er niet in slaagt door de opperhuid te dringen. Een regelmatige peeling neemt deze zorg snel weg en garandeert een zachte huid, vrij van dode huidcellen. De peeling mag frequenter in periodes van zonnebaden want de huid wordt dikker onder de zon. Sommige modellen van CALOR zijn overigens uitgerust met een complementaire exfoliatiekop.
 • Gebruik geen crème of hydraterende olie voor het epileren.
 • Houd het epileerapparaat recht op de huid (hoek van 90°) en zorg ervoor dat de scheer- of epilatiekop voortdurend in contact blijft met de huid. Gemakkelijk met de CALOR epileerapparaten die allemaal uitgerust zijn met een micro-contact kop.
 • Wilt u epileren in water, wacht dan 5 minuten om te beginnen, zodat de huid zich kan ontspannen en de poriën opengaan.
 • Hydrateer uw huid na het epileren.
Meerdere producten
Nederlands