Merk huishoudelijke apparatuur

Innovatie, kwaliteit & design in het dagelijkse leven

CALOR maakt sinds 1972 deel uit van deGROUPE SEB, één van de wereldleiders op het gebied van kleine huishoudelijke apparatuur. Momenteel heeft de onderneming ongeveer 1.600 werknemers in Frankrijk, verdeeld over het hoofdkantoor in Lyon en de productiesites voor strijkijzers, stoomcentrales, ontharingsapparaten ... in Pont-Evêque en Saint Jean de Bournay in de Isère en het magazijn in Mions in de Rhône.

De geschiedenis van Calor loopt samen met die van de grote innovaties, die in deze eeuw alle sectoren van de huishoudelijke economie hebben gekenmerkt.

In 1917, het jaar van zijn oprichting, produceert CALOR het eerste Europese elektrische strijkijzer. In de jaren 20 worden de parabolische radiator, de haardroger en de ventilator geïntroduceerd. In het begin van de jaren 30 volgden de broodrooster, het automatische strijkijzer met thermostaat en de eerste blaaskachel.

Sindsdien volgen de uitvindingen en de wereldwijde innovaties elkaar op, om slechts de recentste te noemen : Epilacire, het 1e elektronische strijkijzer, de revolutionaire zool "Supergliss" van durilium, het draadloze strijkijzer en Access, het 1e ontharingsapparaat met draaikop in 2002.

CALOR kapitaliseert zo zijn jarenlange knowhow op het gebied van de productie en ontwikkeling van huishoudelijke apparatuur.

Voor vragen over de klantenservice of als u advies nodig heeft over een product, kunt u altijd, contact met ons opnemen.

Voor internationale verzoeken of aanvullende informatie over de groep, kunt u de site raadplegen : www.groupeseb.com

Voor onze vacatures en stages op de site Carrières van de Groupe SEB klikt u hier: ONZE VACATURES EN STAGES

Nederlands