Hoe kiest u uw kappersapparaat?

Appareil de coiffureEen dag in model, een dag gekruld, iedereen wil van tijd tot tijd van kapsel en hoofd kunnen veranderen! Geen zorgen, de met onze kappersapparaten is dat een peulenschil! Hier zijn oplossingen voor iedereen, om van model te veranderen zonder bij de kapper langs te gaan.


Alles wat u moet weten om te kiezen!


Verwarmen of blazen?

De kappersapparaten worden in twee groepen verdeeld. In de categorie "verwarmen" vinden we de krultangen, die op droog of voorgedroogd haar gebruikt worden. In de tweede categorie de blaasborstels, die gebruikt kunnen worden op droog of vochtig haar, voor sommige modellen. De stylers vormen een aparte categorie, met een specifieke aankoopgids die u hier vindt.

Aankoopgids stylers

De krultangen

Glamourkrullen maken hun grote comeback! De krultangen moeten dus weer aan het werk om alle dromen over krullen te verwezenlijken, van strak tot natuurlijk.  Fer à boucle

Welke diameter?
De diameter van de tang bepaalt de afmeting van de krullen, hoe kleiner de diameter, hoe strakker de krullen. De modellen gaan van 16 tot 32 mm diameter. Er bestaan kegelvormige tangen met een variabele diameter tussen de onderkant en de punt, om krullen te maken die er natuurlijker uitzien.

Welke temperatuur?
De temperatuur zorgt voor een snel en langdurig resultaat. Gewoonlijk gaan krultangen ongeveer tot 200 °C. Sommige bieden 2 temperatuurposities, andere hebben een variator om de temperatuur in te stellen volgens het haartype.

de sets Multistyler

De droom van iedereen die vaak van stijl wil veranderen en allerlei kapsels wil uitproberen. De Multistyler-sets hebben veel accessoires, met ronde tangen in verschillende diameters maar ook borstels, platen voor glad of gewafeld haar ...

 

Welke coating?
Keramische- of toermalijncoatings beperken de kroesvorming en zorgen voor glanzende, mooi getekende krullen.

Automatische draaiing
Net als de blaasborstels bestaan er krultangen met automatische draaiing en twee draairichtingen, naar binnen of naar buiten. Het is eenvoudig, u tilt de trekker op om het uiteinde van de lok te pakken en  de tang rolt de lok zelf op. Na een paar seconden maakt u de lok los door weer op te trekken te drukken. Deze techniek vereenvoudigt het krullen zetten aanzienlijk, zelfs beginners kunnen een perfect resultaat bereiken.

Het draaisnoer
Een slim systeem waardoor het snoer alle bewegingen volgt, zonder dat het het gebruik hindert.

Alle kappersapparaten

De blaasborstels

Brosse soufflanteVeel meer dan een oplossing voor beginners om het haar in model te brengen ... De blaasborstels garanderen een echte tijdsbesparing. Een apparaat en vooral één hand om het haar eenvoudig te drogen en in model te brengen. Als u ze probeert kunt u niet meer zonder!
Het concept van de blaasborstels is gebaseerd op de techniek die de kapper gebruikt om uw haar in model te brengen. Door de handeling van de kapper te imiteren, wordt de kunst van het in model brengen voor iedereen toegankelijk.

Het vermogen
Dit dient vooral voor het goed drogen van het haar. De nieuwste modellen bieden ongeveer 1000-12000 W. Kort haar kan met minder genoegen nemen.

De borstels
De modellen worden geleverd met één of meerdere borstels met verschillende diameters (20, 30, 38 of 50 mm), voor verschillende modellen en voor verschillende haarlengtes. Andere accessoires, concentrator of glad makende kam bijvoorbeeld, kunnen ook worden geleverd om het kapsel naar wens te stijlen. Plaatselijk volume, gladmaken zonder plat te maken, gecontroleerde beweging ... Na het wassen of om droog haar bij te werken ... Blaasborstels vereenvoudigen uw dagelijkse kapwerk.

Automatische draaiing
Blaasborstels met automatische draaiing bieden twee draairichtingen, om de lokken naar binnen of buiten te krullen. Zo wordt het in model brengen nog eenvoudiger, de lok wordt automatisch om de borstel gedraaid.

Alle blaasborstels

De blaasborstels die ook stylen

Een oplossing die een afneembare stylekop met platen, een borstel van 30 mm en een concentrator combineert, voor elk model kapsel met één enkel apparaat.

 

De temperatuur
Sommige modellen bieden 2 instelposities snelheid/temperatuur, om het haartype te respecteren. Als u klaar bent met in model brengen komt koude lucht het model fixeren, voor een langdurig onberispelijk kapsel.

Functie Ionisch en Keramisch
De functie Ionisch neutraliseert de statische elektriciteit, voor soepel, eenvoudig te kappen haar. De functie Keramisch of de toermalijncoating maakt het haar glanzender.

Alle kappersapparaten

Nederlands