Hoe kiest u uw haarstyler?

LisseurDe haarstyler blijft een vast product door de modes en jaren heen. In de strijd tegen ongewenste kroesharen kunnen de vrouwen rekenen op een betrouwbare partner, de styler. Op voorwaarde dat u de uwe vindt ...

Alles wat u moet weten om te kunnen kiezen!Hoe werkt het?

LisseurHet gladde effect wordt bereikt dankzij verwarmende platen die het haar "strijken" om elk spoor van kroes of golven te elimineren. Hoe hoger de temperatuur van de tang, hoe doeltreffender het gladmaken. Gewoonlijk worden stylers niet warmer dan 230 °C, maar vaak hebben ze een temperatuurvariator. Want haar is niet dol op de hitte, die het uitdroogt en brekend maakt, vooral als het fijn of kwetsbaar is, zoals gekleurd haar.

Alle stylers

De breedte van de platen

Zwevende platen

Een optie waardoor de platen licht kunnen bewegen om zich aan te passen aan de dikte van de lok en permanent in contact met het haar kunnen blijven, voor perfect gladmaken.

 

Platen van 2,5 tot 3 cm zijn prima geschikt voor halflang tot lang haar. Voor kort tot halflang haar die vanaf de wortel glad gemaakt moeten worden, bestaan blazende stylers, die tegelijkertijd drogen en glad maken. Ze zijn uitgevoerd met mini-platen met meerdere spanningsposities om gekruld, gegolfd en kroeshaar glad te maken.

Alle stylers

Welke coating voor de platen

Een criterium dat een grote rol speelt in het resultaat! Keramische platen geven een "stokjes"-effect, de zwarte coating Ultrashine Nano-Ceramic geeft een maximale glans omdat hij de haarschubben polijst. De afwerking Ceramic Silver Titanium geeft glans.

Alle stylers

Mooi, beschermd haar

De nieuwe generatie stylers is doeltreffender dan ooit op elk type haar, zelfs kroes. Ze maken het haar snel glad en beschermen het tegelijkertijd, terwijl het haar glanzend wordt.

Alle stylers

Lisseur wet and dryDe functie Respect
Sommige luxe modellen hebben een automatisch regelsysteem voor de temperatuur, volgens de aard en de kwaliteit van het haar. U hoeft slechts de parameters in te voeren (gegolfd, gekruld, kroes, goede gezondheid, kwetsbaar ...) en de styler kiest de optimale temperatuur. Simpel! De garantie dat u uw styler in alle veiligheid gebruikt, en uw haar gezond blijft.

De technologie "Ultra-Tension" voor gladmaken op lagere temperaturen 
Deze belangrijke innovatie, een gepatenteerde technologie, trekt de lok uit over een siliconeband voor het gladstrijken, een truc die ervoor zorgt dat de temperatuur van de platen beperkt kan worden terwijl hetzelfde resultaat wordt bereikt als op 230 °C! Aanbevolen voor kwetsbaar of gekleurd haar!

Alle stylers
"Stretch & Liss Technology" om tijd te besparen
Bij sommige haarsoorten moet u vaker over het haar gaan met de styler voor een onberispelijk resultaat. Dat duurt lang en is vooral lastig als u 's morgens haast hebt. Sommige stylers zijn uitgevoerd met een verwarmende kam aan de rand van de platen, die zelfs dikke lokken ontspant voor het gladmaken. Zo wordt het haar perfect glad in één handeling. Prima geschikt voor gekruld of moeilijk glad te maken haar!

Alle stylers

Styler met krulfunctie
Professionele kappers zijn handig in het zetten van krullen met een styler, over de hele lengte van de lok of alleen aan de onderkant bijvoorbeeld. Stylers met de functie "krullen" maken het mogelijk om deze technische handeling eenvoudig thuis uit te voeren. Het geheim? Een systeem van staafjes aan de zijkant en zwevende platen, die zich aan de dikte van de lok aanpassen.

Alle stylers

De functie "ionisch"
Het antistatische vermogen elimineert de negatieve ionen die verantwoordelijk zijn voor statische elektriciteit, voor soepel en zacht haar, dat minder omgevingsstof aantrekt en dus glanzender blijft.

Alle stylers

De comfort-optie

De functie Wet & Dry
Sommige stylers kunnen gebruikt worden op uitgewrongen haar, zonder dat u het eerst hoeft te drogen. De platen hebben dan verdampingsgaten om de stoom af te voeren. Dat rookt maar het is maar stoom, dat is normaal!

Alle stylers

Het led-scherm
Een belangrijk argument voor het gebruikscomfort, want het vereenvoudigt de temperatuurinstelling aanzienlijk.

Alle stylers

Vergrendeling van de platen
Bijzonder handig voor het opbergen: de platen worden gesloten en de styler neemt minder plaats in.

De opwarmtijd
Heel belangrijk als u haast hebt! De huidige stylers zijn gewoonlijk in minder dan een minuut klaar voor gebruik, sommige verwarmen zelfs in 30 seconden.

Het draaisnoer
Een slim systeem waardoor het snoer alle bewegingen volgt, zonder dat het het gebruik hindert.

Alle stylers

Nederlands