Hoe kiest u uw elektrische tondeuse?

TondeuseOm het haar, de baard of al het lichaamshaar te scheren heeft de tondeuse een belangrijke plaats veroverd in het hart van de mens ... en in zijn badkamer! Want er is weinig kunst en veel techniek nodig om rebelse haren of haartjes af te scheren.

Alles wat u moet weten om te kiezen!Een tondeuse voor welke zone?

Tondeuse cheveuxHaar
De klassieke tondeuses voor het haar bieden verschillende scheerhoogtes voor min of minder lange kapsels, zonder u te vergissen.

Alle tondeuses

Baard
De tondeuses voor de baard beschikken over alle accessoires om een echte baard en de bakkebaarden te onderhouden of de beroemde "baard van drie dagen" te realiseren, die nog steeds trendy is.

Alle tondeuses

Lichaam
De tondeuses "bodygrooming" scheren alle delen van het lichaam glad, om onsierlijke haargroei naar wens te elimineren.

Alle tondeuses

Tondeuse multi zones

Neus + oren
Een precisieapparaat voor het onderhoud van die moeilijk toegankelijke zones. De functie Vision met ingebouwde verlichting vereenvoudigt het gebruik.

Alle tondeuses

Multizones
Er bestaan ook veelzijdige modellen die steeds populairder worden, met functie haar + baard, haar + baard + lichaam en zelfs haar + baard + lichaam + neus/oren.

Alle tondeuses

De scheerhoogte

Het instellen van de scheerhoogte kan plaatsvinden met behulp van opzetstukken of opzetkammen. Het aantal posities houdt niet altijd verband met het aantal kammen dat met de tondeuse wordt geleverd, want elke kam kan verschillende hoogtes uitvoeren. Volgens het model varieert de keuze aan scheerhoogtes van 6 tot 40 posities, 0,5 tot 40 mm!
De instelling varieert ook volgens het model: met een hendel, instelbare kam of automatisch door op een knop te drukken, bij gemotoriseerde kammen. Met minder accessoires hoeft u minder handelingen uit de voeren, dat is de meest comfortabele oplossing!

Alle tondeuses

Het soort messen

Zelfsmerende, keramische messen zijn van professionele kwaliteit en bieden een bijzonder duurzame nauwkeurigheid en scherpte. Titanium messen staan bekend om hun lichtheid, soepelheid en hygiënische kwaliteiten.

Alle tondeuses

De praktische opties

Met of zonder draad?
De draadloze modellen bieden een grote bewegingsvrijheid met een autonomie die gewoonlijk beperkt is tot 30/40 minuten, maar die 60 minuten kan bereiken voor de hoogwaardigste modellen.

Alle tondeuses

Wet & Dry
Sommige modellen kunnen onder water gebruikt worden, dat is weer tijdwinst ... Een hoog gebruikscomfort, bijzonder gewaardeerd door iedereen die gewend is om zich onder de douche te scheren.

Alle tondeuses

Tondeuse vacuum hairSysteem Vacuum Hair
Dit bijzonder slimme, ingebouwde aanzuigsysteem verzamelt het haar in een afneembaar bakje. Als u klaar bent met scheren, opent u het reservoir om de haartjes in de vuilnisbak te gooien: de vloer blijft schoon, u hoeft niet meer te vegen ...

Alle tondeuses

Nederlands