Hoe kiest u uw elektrische ontharingsapparaat?

EpilateurVoor een gladde, zachte huid die lang glad en zacht blijft, is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing het elektrische ontharingsapparaat. Met de nieuwe modellen met pijnwerend systeem profiteren zelfs de meest gevoelige vrouwen ervan ...

Alles wat u moet weten om te kiezen!Hoe werkt het?

In tegenstelling tot scheren, waarbij het haartje wordt afgesneden en meteen weer aangroeit, trekt het ontharingsapparaat het haartje met zijn bulbus uit, precies zoals de traditionele ontharing met was dat doet. Het resultaat kan dus worden vergeleken, u hebt ongeveer 3 weken rust ... Maar de methode is veel eenvoudiger!

Miniatuur-ontharingspincetten
De kop van de CALOR-ontharingsapparaten is voorzien van 24 kleine pincetten in Y-vorm, die zelfs de kortste haartjes nauwkeurig aan de wortel vastpakken.

De micro-contactkop
Om permanent contact met de huid en dus een optimale doeltreffendheid te garanderen, zijn de ontharingsapparaten van CALOR uitgerust met een speciale micro-contactkop. Deze draait licht om de lichaamsvormen te volgen, welke zone u ook onthaart. Heel belangrijk voor de knie of de achterkant van de kuit, bijvoorbeeld.

Alle ontharingsapparaten

De pijnwerende systemen

Net als bij ontharing met was kan het uitrekken van het haartje soms pijnlijk zijn, hoewel het pijngevoel per vrouw aanzienlijk verschilt. Goed nieuws: door de tijd heen wordt het minder, omdat de haartjes door het ontharen zwakker worden. Daarom heeft CALOR verschillende systemen ontworpen om het ontharen vriendelijker te maken.

Epilateur silenceDe optie massage + stilte
Sommige modellen zijn uitgerust met massageknikkers, die de huid ontspannen voordat de pincetjes er aan komen, een systeem dat soms wordt gecombineerd met een Silence-technologie voor meer effect. Het geluid van een ontharingsapparaat wordt namelijk vaak als stressfactor ervaren. De modellen Silence maken 2 x zo weinig geluid als de klassieke modellen* en dat is vaak voldoende om het pijngevoel te beperken.

*Vergeleken met het ontharingsapparaat Calor Lovely

Alle ontharingsapparaten

De oplossing van de luchtstroom
Alle moeders weten het: als een kind zich pijn heeft gedaan, moet erop geblazen worden om de pijn te verlichten en dan gaat het meteen een stuk beter … We vinden hetzelfde idee terug in sommige modellen. Het ontharingsapparaat blaast tijdens het ontharen koele lucht over de huid. De frisse lucht op de huid verandert het pijngevoel.

Alle ontharingsapparaten

Het kalmerende vermogen van water
Een ander systeem dat zichzelf bewezen heeft is ontharen onder water. Wij hebben het allemaal ervaren, na een korte periode in het water is de huid ontspannen, zacht, de poriën geopend. Ideale omstandigheden om hele zacht ongewenste haartjes te verwijderen, (bijna) zonder dat u er iets van voelt.

Alle ontharingsapparaten

De praktische opties

Epilateur sans filMet of zonder draad?
De draadloze modellen bieden een grote bewegingsvrijheid en hebben geen stopcontact in de buurt nodig: een belangrijk argument als u zich rustig wilt ontharen waar u maar wilt, maar ook op vakantie ... 

Alle ontharingsapparaten
De gevoelige zones
Sommige modellen worden geleverd met een speciaal accessoire voor "gevoelige zones", dat de ontharingszone beperkt om de oksels en bikinilijn nauwkeurig te kunnen epileren.

De functie Vision
Het ontharingsapparaat heeft een ingebouwde verlichting, om de te ontharen zone beter te kunnen zien en geen enkel haartje te laten ontsnappen.

Alle ontharingsapparaten

Functie scrub
Net als bij een ontharing met was, heeft het verzwakte haar soms de neiging om onder de huid aan te groeien. Om dit fenomeen te voorkomen hebben sommige modellen een scrubkop, die op de plaats van de ontharingskop kan worden geklikt. De scrub bereidt de huid perfect voor op de ontharing door de dode huidcellen te verwijderen en goed aangroeien te bevorderen, dankzij de verfijnde huidkorrel.

Alle ontharingsapparaten

De extra functies
Sommige modellen hebben extra koppen, die het ontharingsapparaat veranderen in een elektrisch scheerapparaat en/of tondeuse voor de bikinilijn. Met een compleet, veelzijdig hulpmiddel kan iedereen de ontharing kiezen die voor de benen of de gevoelige zones geschikt is.

Alle ontharingsapparaten

Nederlands